14. aprila, 2016
Goriška regija Tokrat objavljamo recept za tipično jed Goriške regije in prvo…
14. aprila, 2016
Gorenjska regija Sestavine: Vlečeno testo: * 1 kg gladke pšenične moke * 4 žlice…
12. aprila, 2016
Koroška regija Sestavine za eno osebo: * 2 domači jajci * sol *…
3. aprila, 2016
Posavska regija Ob peki kruha, zlasti ko so pekli več hlebcev kruha v krušni…
30. marca, 2016
Koroška regija Sestavine: 300 g suhih hrušk rezančevo testo Omaka: maslo 2 žlici sladkorja…
24. marca, 2016
Osrednjeslovenska regija Sestavine: (za štiri osebe) 500 g moke 1 jajce ščepec soli za oreh…
13. marca, 2016
Savinjska regija Sestavine: za 5 oseb 0,5 kg čvečkov, 0,5 kg moke (predlagamo polnozrnato…
6. marca, 2016
Zasavska regija Za 4 osebe potrebujemo: 1 kg krompirja, 1 čebula, 0,25 kg testenin,…
17. februarja, 2016
Osrednjeslovenska regija Sestavine: (za štiri osebe) 4 bikovi prašniki jajca moka drobtine sol olje …
15. februarja, 2016
Primorsko-notranjska regija Priprava: Krompir v zevnici se pripravi tako, da se krompir olupi in…