Polpeti iz bučk

<![CDATA[Sestavine: 2 jajci 2 žlici drobtin 2 žlici moke sol poper sesekljan peteršilj 30 dag…
BERI DALJE ...

Bučenska obara

Jugovzhodna regija   Sestavine: * 3 kg mesa * 1 cvetača * 1 por *…
BERI DALJE ...

Štruklji s suhimi slivami

Jugovzhodna regija Sestavine: Vlečeno testo: * 30 dag moke * 1 žlica olja * mlačna…
BERI DALJE ...

Pričeva župa z grumpi

Koroška regija Sestavine: * 500g krompirja * sol * šopek peteršilja * vejice povojčka (bršljanasta…
BERI DALJE ...

Slovenskogoriška gibanica

Podravska regija Sestavine: Testo: * 500 g gladke moke * malo soli* * 3 žlice…
BERI DALJE ...

Pašteta dimljene šunke

Savinjska regija Sestavine: (za 4 osebe) 20 dag dimljene šunke,  5 dag domače skute,  3 dag…
BERI DALJE ...

Šunka v pohorski odejici

Savinjska regija   Sestavine: (za 5 oseb) 1 kg šunke iz razsola, 1 l vina…
BERI DALJE ...

Kulinarični namigi za razvajanje brbončic – na prostem

S pomladjo prihaja gostinska ponudba na prosto - Odprta kuhna in različni festivali vabijo k…
BERI DALJE ...

Buški krafi

Goriška regija   Buški krafi so slastna sladica iz buške tepke, ki so jo jedli…
BERI DALJE ...

Idrijski žlikrofi

  Goriška regija     Tokrat objavljamo recept za tipično jed Goriške regije in prvo…
BERI DALJE ...