11. avgusta, 2016
<![CDATA[Sestavine: 2 jajci 2 žlici drobtin 2 žlici moke sol poper sesekljan peteršilj 30 dag…
5. julija, 2016
Jugovzhodna regija Sestavine: * 3 kg mesa * 1 cvetača * 1 por *…
4. julija, 2016
Jugovzhodna regija Sestavine: Vlečeno testo: * 30 dag moke * 1 žlica olja * mlačna…
23. junija, 2016
Koroška regija Sestavine: * 500g krompirja * sol * šopek peteršilja * vejice povojčka (bršljanasta…
16. maja, 2016
Podravska regija Sestavine: Testo: * 500 g gladke moke * malo soli* * 3 žlice…
19. aprila, 2016
Savinjska regija Sestavine: (za 4 osebe) 20 dag dimljene šunke, 5 dag domače skute, 3 dag…
18. aprila, 2016
Savinjska regija Sestavine: (za 5 oseb) 1 kg šunke iz razsola, 1 l vina…
15. aprila, 2016
S pomladjo prihaja gostinska ponudba na prosto - Odprta kuhna in različni festivali vabijo k…
14. aprila, 2016
Goriška regija Buški krafi so slastna sladica iz buške tepke, ki so jo jedli…
14. aprila, 2016
Goriška regija Tokrat objavljamo recept za tipično jed Goriške regije in prvo…