19. februarja, 2017
Recept pomurske regije Sestavine: svinjina, govedina in divjačina (srna, jelen, divji prašič) brez kosti čebula krompir…
12. februarja, 2017
Recept gorenjske regije Cimetov mousse, sestavine: 4 jajca 200 ml smetane 4 g želatine v…
5. februarja, 2017
Recept pomurske regije (pekač velikosti 40 x 42 cm) Sestavine za testo: 25 dag gladke…
26. januarja, 2017
Vsako prvo sredo v mesecu vas Gornjesavski muzej Jesnice vabi v Liznjekovo hišo na peko…
26. januarja, 2017
Posavska regija Sestavine: 50 dag moke 1 jajce 10 dag sira, ocvirkov ali po želji…
20. januarja, 2017
Sestavine: 10 rezin starega kruha 3 jajca mleko olje ali mast za cvrtje žlica sladkorja…
15. januarja, 2017
Recept pomurske regije (za veliki pekač) Sestavine: 4 jajca 3 dcl sladkorja malo soli 1,5…
29. decembra, 2016
<![CDATA[Ena izmed tradicionalnih prazničnih jedi, predvsem v velikolaških krajih in v Dobrepolju, je poprtnik ali…
27. decembra, 2016
<![CDATA[Preprost recept za dobro domače kuhano vino se začne že pri izbiri vina. Čeprav običajno…
18. decembra, 2016
<![CDATA[Sestavine: 300 g krompirja 100 g korenja 150 g graha 150 g kislih kumaric 2…