Slovenija je nosilka naziva Evropska gastronomska regija 2021

»Slovenija nas je navdušila s svojimi gastronomskimi presežki ter zavezo k trajnostnemu razvoju in z izvedbo…
BERI DALJE ...

Slivova pita

Slivova  pita - okus po domu! Sestavine:  3 skodelice sliv 1 in 1/4 skodelice moke…
BERI DALJE ...

Bučke na 10 načinov

Imate doma obilje bučk, pa že ne veste več, kako bi jih pripravili? Zbrali smo…
BERI DALJE ...

‘Gorke’ kumare, kot jih je delala babica

Lahko bi zapisali tudi tople kumare, kumare s krompirjem, vroče kumare, kuhane kumare. Ampak pri…
BERI DALJE ...

Marelična marmelada kot včasih

Recepti za marelično marmelado so danes prilagojeni za vse okuse - od takih z manj…
BERI DALJE ...

Zeliščna polenta s sirom

Sestavine: 2 dl koruznega zdroba 4 dl vode sol 5 do 10 dag masla 100…
BERI DALJE ...

Osvežitev s slogom: 5 domačih poletnih pijač

Poleti se ponudba pijač v trgovinah in lokalih razširi v raznorazne smeri. Če želite očarati…
BERI DALJE ...

Ste vedeli, da lahko vlagamo tudi stročji fižol?

Stročji fižol je ne le zelo okusen, ampak tudi zelo zdrav. Najboljši je seveda svež…
BERI DALJE ...

Hrustljavo pečen mlad krompirček z rožmarinom

Sestavine: 16 majhnih do srednje velikih mladih krompirjev 3 žlice olivnega olja 2 vejici rožmarina…
BERI DALJE ...

Ješprenj v solati na 5 načinov

Poletje je čas solat in ješprenj ni samo za v enolončnico. V solati deluje osvežilno…
BERI DALJE ...