Ste razmišljali, kako preživeti drugačen in zabaven večer? Če ste naveličani preverjene kombinacije, kot je kino/pijača, imamo idejo kot nalašč za vas. 18. aprila ob 20.00 uri lahko v restavraciji hotela Slon razvajate svoje brbončice z odlično kulinariko, obenem pa doživite čisto novo izkušnjo.
Večer, zavit v črno
Gotovo ste že slišali za koncept dinner in the dark oziroma večerja v temi. Gre za vrhunsko slovensko kulinariko pod taktirko top chefa, postrežena v popolni temi restavracije. Okušali boste skrivnostni meni tradicionalne slovenske kulinarike z modernim pridihom. Osebje bo poskrbelo za sproščeno in umirjeno vzdušje in vas usmerjalo skozi večer v popolni temi. Organizatorji so pripravili interaktivni program, ki poleg večerje in izvrstnih vin vključuje tudi različne izzive. Čuti, kot so okus, vonj in dotik, bodo v popolni temi poudarjeni. Da pa v črnino ne bo zavita le večerja, bodo postregli še z radodarno porcijo črnega humorja.
5O odtenkov črne z Markom Žerjalom
Da bo večer bolj črn od črnega, bo poskrbel stand up komik Marko Žerjal. Zaveden Primorec, ki ne prizanaša nikomur, še posebej ne samemu sebi, se s svojim analitično pronicljivim humorjem rad loti vseh tem, tudi politike. Nikjer ne diskriminira in z veseljem užali vsakogar.
Več info na: